Ons bedrijf

Demontage

Ons bedrijf demonteerd de binnengekomen en zelf gehaalde sloopwagens volgens de milieuregels en dat houdt in dat zodra de wagens bij ons op terrein komen, moeten allereerst alle vloeistoffen worden afgetapt en opgeslagen in daarvoor speciale bestemde tanks.

Voorraad

Daarna worden de auto’s in de demontagehal gestald tot ze kunnen worden gestript. Alle bruikbare delen worden dan van de betreffende wagen gedemonteerd en opgeslagen in stellingen of bakken. Dit houdt dat portieren en motoren, bekleding etc. allemaal een stelling hebben en dat we ook nog een onderverdeling hebben op automerk.

Database

Op den duur is ons streven onze gehele voorraad zoveel als mogelijk in een database onder te brengen, zodat men als klant eventueel on-line kan zien of een bepaald onderdeel bij ons voorradig is en hierna bestellen.

Tot het zover is kan men via E-mail  of telefonisch informatie opvragen over onderdelen en of wij ze in voorraad hebben. Ook voor advies of het eventueel monteren van de door u – bij ons bedrijf – gekochte onderdelen kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld u koopt een motor bij ons, dan kunnen wij deze eventueel ook voor u inbouwen.